Përdorimi i biskotat:

Faqja jonë e internetit përdor cookies . Cookies janë skedarë teksti të vogla që janë ruajtur në kompjuterin tuaj, kur ju vizitoni faqen tonë të internetit . Cookies nuk dëmtojnë hardware tuaj ose software . Cookies mund të hiqen sa herë ju te dëshironi, apo browser settings mund të përdoret për të parandaluar instalimin e tyre.

Në Bashkimin Evropian (BE) , përdorimi cookie është i rregulluar nga Direktiva mbi privatësinë dhe elektronike të komunikimit 2002/58 / KE. TArtikulli në direktivën e sipërpërmendur kanë të bëjnë me cookies dhe teknologji të ngjashme është ndryshuar më vonë me anë të Direktivës 136/2009.

Në kodin ligjor të Sllovenisë , përdorimi i cookie është i rregulluar nga EElectronic Communications Act (ZEK-1, Official Gazette of the Republic of Slovenia no. 109/2012), në nenin 157 i cili siguron një bazë ligjore për shqetësim për privatësinë e përdoruesve të internetit.


Lista e cookie-t të përdorura

biskotat kohëzgjatja përshkrim
__utmz 6 muaj Statistikat e faqes së vizituar
__utmc i perfundimi i sesionit Statistikat e faqes së vizituar
__utmb 30 minuta Statistikat e faqes së vizituar
__utma 2 vjet Statistikat e faqes së vizituar

Monitorimi i cookies

Ju vendosni për përdorimin e cookies. Ju jeni gjithmonë të lirë për të hequr cookie-t ; duke bërë kështu , ju largoni nga profili juaj historinë e kërkimev.

Për të mësuar më shumë në lidhje me opsionet e ofruara nga shletuesit individualist, ne rekomandojmë që ju të shikoni tek parametrat e shfletuesit tuaj.